Obrir una botiga en ple 2024!

Us adjunto els petits tips que vaig posar a X! per si tens pensat obrir una botiga al 2024. Si tens mes dubtes pregunta a X

Tips principals:

  • Has de tenir un vaixell de batalla.
  • Buscat el Lloguer mes barat.
  • Mínima inversió immobilitzat.
  • Has de tenir una història.
  • Obre els ulls com mai.
  • Presencia on-line.
  • Página web de venta
  • Tracte al client

Us aniré desgranant cada punt per que us feu una idea bàsica de si obrir o no una botiga, sobre tot! Tothom en sap molt, tothom sap el que has de fer, però ningú te una botiga o simplement no te una botiga en creixement. Fuig immediatament dels gurus i grups motivadors de venta, també dels cursos màgics de com triomfar on-line o en ventas, penseu que si un es un crack on-line no perdrà el temps fen cursos a hores rares a canvi de una dècima part del que pot guanyar fen el que sap fer. Al lio! A TREBALLAR!!!

1.- Has de tenir un vaixell de batalla. Tot negoci necesita d’un vaixell de batalla, el qual es l’Adn de la teva botiga, si has de vendre donuts, has de tenir un Donut, deliciós, econòmic i es el que farà que puguis pagar les despeses. Ja faràs donuts de coloraines que et faran guanyar diners, però primer has de pagar, la llum, lloger, a l’estat, etc. Si el teu Donut es bo i encaixa al mercat t’has de preparar per vendren molts, el qual et farà que puguis comprar a millor preu a la llarga, que es igual a guanyar mes diners. I sempre present a compra avegades es mes important que la venta, si compres car, mal servit i qualitat variant, la venta es perd, tal cual!

2.- Buscat el Lloguer mes barat. Sí, un dels causants de que molts negocis no prosperin es una despesa que es una gran merda però hi es, el lloger, l’has de pagar cada mes i avegades es un pou sense fi, hi ha mesos que per culpa del lloger no veuràs ni un €, perd temps en passejar per la zona, pregunta, remena, sense pressa, però sense parar, ves a locals tancats que no estan en lloger i ofereixli que durant 3 anys li pagaràs 2 o 3 cops el cost que te d’IBI, les agències es lo fàcil, però ells tiran cap a dalt en tot, son mercaders del metre cuadrat, es el seu modus vivendis. Avui en dia tenir controlada la zona et pot beneficiar en un futur per fer un lloguer amb opció a compra, però tot arribarà. Important abans de llogar, has de tenir un tecnic que et farà el projecte d’activitat, ell et dirà si pots obrir en el local que has de llogar, això es un altre món, però avegades anar a l’Ajuntament i parlar amb el tècnic d’activitats per que et digui qui presenta projectes d’activitat normalment, si t’en diu 2 o 3 estaràs de sort!

3.- Mínima inversió immobilitzat. Depèn el que facis has de fer un préstec, però com mes reduït o si no el fas millor, agafa la rasqueta i la brocha i pinta, entra a Wallapop o busca estanteries i les arregles. Pensa que per exemple, pintar una botiga petita, mal pintada et poden demanar 1500€ o mes, si t’ho fas tu no passaràs dels 300€. Els estris potser ja els tens per que si has de fer donuts algo tindràs, doncs això que t’estalviés. Cada negoci necesita d’unes o d’altres coses però creala amb carinyo i mima tots els detalls, es part de tu!

4.- Has de tenir una història. Que no et faci vergonya, que si abans treballaves d’ingenier per la NASA, però la teva passió son els donuts de la recepta que et va ensenyar la teva àvia! Es un valor afegit gratuït que tindràs, per que els donuts del súper o del paki quina història tenen, aquí tu ets el màster de l’univers, ja que només tu tens aquesta història, que t’acompanyarà tota la vida de la botiga. I si a la història li poses nom, la registres i ja està, només has d’entrar a OEPM(.)es pagas 130€ aprox i 10 anys de tranquilitat, que no to faci ningú, ni agents, ni gestories, pagaràs 3 vegades mes i a OEPM atenen molt bé, sense por! Que estan per això. Aquesta història l’escrius i la guardes, ja que la necessitaràs per la botiga i l’online.

5.- Obre els ulls com mai. Abans i sempre, no t’hen perdis ni una, del teu carrer, barri, ciutat, veí, global. Obre la ment a tot el que passa i per què passa. Però no perdis el rumb de la teva idea. Tingues present que estem en una societat embejosa i destructiva amb el voltant de qui menys to pensis intentarà minarte la moral! L’exemple mes clar va ser el meu, 2 hores abans d’inaugurar la meva botiga, el petit súper del barri em va dir, – Si aquí la gent no beu Vermut A dia d’avui només a granel surten quasi 180 litres a la setmana. I també hi havia Una porra per quan duraria oberta la botiga, i no els hi trec part de raó, vist desde fóra en un carrer fosc, una zona que transiten yonkis per anar a buscar caball, on viu lo millor del poble… això si! El lloguer era de 180€ mes.

6.- Presencia on-line. Sobretot fes un Instagram vinculat al Facebook, i allà explica la teva història, que fas, com ho fas, que tens i de tant en tant algo proper, apropat a la gent, sense por. Ensenya com fas els donuts, quina farina fas servir, a quina hora plegas, fes fotos dels teus donuts amb els clients, a llocs del poble, a altres ciutats, amb que t’els pots menjar, el rte que fa hanbugesses amb els teus donuts. Fes que als futurs clients del teu negoci vulguin tastarlos, però tampoc t,obsessionis. Dedica 30 min al dia. No t’oblidis de X!

7.- Página web de venta. Sí, perd temps amb això, ja que depèn el que venguis potser no tindràs quasi comandes, però les tindràs in situ i ja sabran que comprar, vendras mes segur. I sí, la gent compara preus, i el primer que faran es mirar el preu a un altre lloc, però si mes o menys tens el mateix preu, tu sortiràs guanyant! Per que tens una història o simplement per només ho fas tu. Això també et donarà pistes de que vol la clientela, potser el teu negoci es bassa en entregar donuts els Diumenges mati i amb això et dona per prosperar!

Tracte al client Siguem clars, si ets borde, impertinent, sabelotodo, o gilip0lles, no obris una botiga, estaràs tot el dia emprenyat pensant per que no entra gent a la botiga. El món es ple de gent malcarada no aniran si ho ets. I si creus que el teu producte es únic i que compraran sí o sí, com es que no estàs a l’IBEX? Tampoc has de ser fals, ni pilota, ni dir a tot que si, pensa en la passió que li poses als donuts i quan algú et compra li has de transmetre aquesta passió, res mes.

Preguntes? X

- Advertisement -
lisard
lisard
Apasionado de la tecnología, elaborador del Vermut Montseta y cautivado por el Bitcoin.

Artículos Recomendados

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Síguenos

733SeguidoresSeguir
200SeguidoresSeguir
455SuscriptoresSuscribirte
- Advertisement -

Últimas noticias